Vuonna 2005 perustettu yhtiö on alansa johtava toimija.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Helsingin Pantti
Eeli Kivimäki

Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen ja huutokauppatoimintaan erikoistunut yritys. Panttilainan idea on yksinkertainen: saat omistamaasi esinettä vastaan lainaa. Esine toimii lainan vakuutena, joten muita vakuuksia ei tarvita. Kun maksat lainasi takaisin, palautuu esine sinulle.

Töihin Nantenille
Kerttu Haapalainen

Pinnoitteemme ovat jo yli puoli vuosisataa toimineet teknisesti erittäin vaativissa olosuhteissa. Tunnemme kotimaisen rakentamisen, rakennusaikaiset olosuhteet sekä pinnoitteiden vaatimukset läpikotaisin. Olemme panostaneet vuosien varrella voimakkaasti tuotekehitykseen ja voimme ylpeänä todeta, että tuotteemme ovat markkinoidensa parhaat.

Tikkurilan ydinkeskustaan rakentuvan asuinkorttelin peruskivi muurattiin
Armas Ojala

Teoksen sisältöä suunnittelemassa ja toteuttamassa ovat olleet mukana Tikkurilan seurakunnan järjestämä päiväkerho sekä koululaisten iltapäiväkerho. Teoksen tekemiseen on osallistunut yhteensä 38 lasta, joista päiväkerhossa on seitsemän 3-5 vuotiasta lasta ja iltapäiväkerhossa 31 koululaista 1.- ja 2. luokalta. Teoksen pohjana on käytetty Vantaan opaskarttaa, johon on liitetty piirustuksia teemalla ”Koti Tikkurilassa”. Lapset ovat itse piirtäneet ja sijoittaneen talonsa karttaan. Teoksessa esiintyvät talot ovat taloja, joissa lapset itse asuvat, tai sellaisia joissa he haluaisivat asua. Joukossa on myös muita Tikkurilan kaupunkikuvasta tuttuja rakennuksia, kuten koulu, kirkko ja kauppa. Lopputuloksena on iloinen teos, jossa näkyy miltä tikkurilalainen koti näyttää lapsen silmin vuonna 2019. 

Hukkasen yrittäjäperhe laajentaa toimintaansa
Mailis Kaila

Toiminnan kulmakiviä ovat laatu, vastuullisuus, edelläkävijyys ja perheyrittäjyys. V. Hukkanen Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos -tuotemerkin alla, 70 % liikevaihdosta muodostuu kalajalosteista ja 30 % kokonaisen kalan myynnistä. Perheyrityksessä työskentelee 106 henkilöä ja vuoden 2014 liikevaihto oli n. 55 milj. euroa. Konserniin kuuluu myös vuonna 2013 ostettu, vuonna 1954 perustettu,  Martin Kala Oy. V. Hukkanen Oy:n ja Martin Kala Oy:n yritysten yhteenlaskettu vuotuinen kalatuotteiden käsittelymäärä on n. 11 milj. kiloa.

Yhteistyökumppanit
Jaakko Kaila

Mehiläinen on nopeasti kasvava ja kehittyvä toimija sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla. Mehiläisessä työskentelee yli 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Korkeatasoisen hoidon lisäksi Mehiläisessä kohdataan asiakkaat yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti, kuten meillä Pohjantähdessä. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Mehiläisen ajanvaraukseen tästä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*