WebCube Oy – FiksuRahoitus

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tietosuojaseloste
Eeli Kivimäki

Henkilötietojasi käsitellään asiakkuuteen perustuvan suhteen hallinnointiin, hoitamiseen, analysointiin ja kehittämiseen, kuten tietojesi ylläpitoon, tietojesi tarkastamiseen ja tarvittavien tietojen jakamiseen kanssamme sopimussuhteessa olevien yhteistyökumppaneiden kanssa, asiakasviestintään sekä asiakaskyselyjen, esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttamiseen.

Tietoa meistä
Seem Soininen

Olemme erityisen kiinnostuneita taloudesta, säästämisestä ja rahoitustuotteiden hintojen vertailuista ja kilpailuttamisesta.
Lainapalveluiden esittelyjä ja vertailuja olemme tehneet jo vuodesta 2010 saakka, joten se on meidän vahvin osa-alueemme.
Suosituimpia palveluitamme rahoituspuolelle ovat VertaaLainaa.fi, VarmaLaina.fi, LainojenYhdistäminen.com, LeijonaLaina.fi, Käyttölainat.fi, Pienlainat.fi, LainaaJokaiselle.fi ja FiksuLaina.fi.
Nykyään meillä on tiiviit suhteet suomen suurimpien rahoitusalan palveluiden, kuten LVS Brokers Oy, Salus Group Oy, Eone Oy, IPF Digital Finland Oy ja Ferratum Oyj:n kanssa.
Tämän yhteistyön avulla saamme ensimmäisten joukossa uusimmat tiedot siitä, mitä rahoitusalalla tapahtuu.
Tämä tiivis yhteistyö auttaa meitä myös palvelemaan omia asiakkaitamme vieläkin paremmin.
Ylläpidämme lukuisia sivustoja ja sivuillamme on nykyään satojatuhansia käyttäjiä ja kävijämäärät ovat olleet jatkuvassa nousussa jo vuodesta 2010 alkaen.

FiksuRahoitus
Janne Helminen

Ota Fiksurahoituksen kautta uutta lainaa yhteensä 6000 euroa ja maksa vanha laina kerralla pois, näin käyttöösi jää tuo tarvitsemasi 3000 euroa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*