Ylimääräisiä liitteitä tai tulotositteita sinun ei tarvitse toimittaa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Hakemuksen liitteet haettaessa suomen- tai ruotsinkielisiin maisteriohjelmiin
Antero Mäntylä

Opintosuoritusote on oppilaitoksen myöntämä asiakirja, josta käyvät ilmi kyseisessä oppilaitoksessa suorittamasi opinnot. Opintosuoritusotteella on oltava opintojakson nimi, suoritusajankohta, laajuus ja arvosana. Opintosuoritusotteelta on käytävä ilmi oppilaitoksessa käytetyt arvosteluasteikot. Lisäksi opintosuoritusotteelta on käytävä ilmi, mitkä opinnot sisältyvät oppilaitoksesta myönnettyyn tutkintoon. Jos tutkintoon sisältyy toisessa oppilaitoksessa suoritettuja opintoja, myös niistä tulee olla yllä mainitut tiedot. Jos kyseiset tiedot eivät käy yksityiskohtaisesti ilmi toimittamaltasi opintosuoritusotteelta, sinun tulee toimittaa erillinen opintosuoritusote siitä oppilaitoksesta, jossa hyväksiluetut opinnot on alun perin suoritettu.

Hakemuksen liitteet päähaussa
Aila Lahtinen

Mikäli toimitat hakuvaiheessa vain epäviralliset kopiot sinulta vaadituista liitteistä ja sinut valitaan johonkin Helsingin yliopiston koulutusohjelmista, hyväksyntä on tällöin ehdollinen ja sinun tulee toimittaa opiskelupaikan vastaanottovaiheessa (12.7.2019 klo 15.00 mennessä) korkeakoulukelpoisuutesi ja kielitaitosi osoittavat sekä mahdolliset tiedekilpailuliitteet meille myös virallisesti oikeaksi todistettuina kopioina. Mikäli et toimita virallisesti oikeaksi todistettuja kopioita sinulta vaadituista asiakirjoista opiskelupaikan vastaanottoaikaan mennessä, menetät opiskelupaikkasi. Katso lisää virallisesti oikeaksi todistamisesta.  Virallisesti oikeaksi todistetut kopiot tulee toimittaa aina joko postitse tai voit tulla näyttämään alkuperäiset todistukset hyväksymisen yhteydessä annettavien ohjeiden mukaisesti.  Huomioithan, että mikäli tulet valituksi ja sinun tulee toimittaa virallisesti oikeaksi todistettuja asiakirjoja hyväksymisen yhteydessä, on tietyissä maissa suoritettujen tutkintojen osalta on noudatettava lisäksi maakohtaisia erityisvaatimuksia. 

Pitääkö minun toimittaa hakemisen yhteydessä jotain liitteitä?
Anssi Joensuu

Jos haet yhteishaussa kandidaatin ja maisterin (3v + 2v) tutkintoon ja olet suorittanut ylioppilastutkinnon ennen vuotta 1990, tulee sinun toimittaa kopio ylioppilastutkintotodistuksesta valinnasta vastaavan yliopiston hakijapalveluihin annettuun määräaikaan mennessä. Myös kansainvälisen ylioppilastutkinnon (IB-, EB- tai RP-tutkinto) ja ammatillisen tutkinnon tai vastaavan suorittaneiden tulee toimittaa kopio tutkintotodistuksesta valinnasta vastaavan yliopiston hakijapalveluihin annettuun määräaikaan mennessä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*